December 31, 2016

Novogodisnja razmisljanja, lista za 2016. i zelje od djeda Mraza

Pojela sam dvije čokolade od 100g i srednji čips.
Kad smo već kod čipsa, za katolički Božić sam išla kući na dva, tri dana i pred put ja kupila čips. Pojela i prije nego što smo krenuli. Posle nekih sat, dva počinje meni ona dobra, stara mukica. I osjećam ja da se to neće dobro završiti i kako nisam imala drugu kesu osim one od čipsa ja tu povratim. A držim je u ruci i tačno osjećam onu toplotu kako se sliva hahah. Kad smo prešli granicu, imali smo neku pauzu i ja opet kupim čips. I opet se ista stvar desi. I ja pomislim, jao super taman će mi se smučit sad čips a ono ništa.
Mrzim čips a ne mogu bez njega.
(ako me ko pita, ne znam zašto sam ovo uopšte ispričala)


Sviđa mi se ovo moje novogodišnje raspoloženje :)
Sjedim ovdje u pidžami i pišem nešto kako bih zanimala one koji kao i ja sjede sami kod kuće, haha.
Slobodna sam do srijede i taman ću konačno uspjeti da se odmorim, da gledam filmove, da čitam. Da pišem i snimam. Pa mogu sve! Fali mi ono vrijeme koje sam imala kad sam izgubila godinu prije akademije. Onog vremena na sve strane, kad sam se svim i svačim bavila konstantno a opet mi nikad nije bilo dosadno. Fali mi jer me nervira što gubim kontinuitet u stvarima koje volim i pored akademije. S druge strane, ja sam već na pola druge godine. Koliko to strašno zvuči. Gdje je otišlo svo to vrijeme?

Nego da se ja vratim na ovo novogodišnje raspoloženje! :)
Kupila sam danas neke ukrase čisto da osjetim malo da je i kod mene okićeno. Snijeg je napadao mada se već dosta istopilo. Juče ujutru je bilo preeedivno. Najradije onda nikad iz kuće ne bih izašla hahah. Snijeg volim samo s prozora.. i onaj zvuk dok ga gaziš.

Uf.. nikad neću moći pratiti svoje misli. Idu na sto strana.
Ovu godinu završavam nekako tužno.. Svašta se nešto desilo i dobro i loše ali ne mogu da ne mislim da je moglo bolje u poslednjih par dana kada sam mogla na neki potpuno drugačiji način da otvorim 2017. i da vam se svima pohvalim šta mi se dešava. Ali eto, u poslednjem trenutku je krenulo suprotnom stranom i naravno, ne u moju korist. Valjda tako treba da bude. Možda to što se sada nije desilo znači da će, jednom kad se desi, biti milion puta bolje!

Primijetila sam da sam malo psihički pala u vezi svega. Nisam više sigurna u to ko sam, šta sam, šta želim, šta ne želim. Kao da se sve izmiješalo. Previše toga je u mojim rukama a često mi se čini da više nemam kontrolu. Vjerujem da je samo period u pitanju kao i svaki do sada ali opet, predugo traje za nešto prolazno. Loša sam sa organizacijom vremena. Najradije bih voljela da svima ispunim šta se od mene traži a da i pored toga ispunjavam sve što i sama od sebe tražim. Ali nekako ne ide. Vrlo malo stvari trenutno mogu da stignem. Fokusirana sam i dalje na akademiju ali osjećam neki pritisak koji me često sprečava da uživam kao ranije. Čudne su te moje faze.

Tražim od djeda Mraza da mi vrati strpljenje, nadu, želju i onu veliku strast koja mi izmiče ali je držim i dalje! Takođe, ako može malo čistijeg mozga jer evo u samo ovom jednom postu se može vidjeti da ja nemam pojma što ću sama sa sobom :))

Šalim se ja malo, a možda se i ne šalim ko će ti ga znati..

Odlučila sam napisati listu značajnih (LIJEPIH) stvari koje su se desile u 2016. godini pa evo i da podijelim s vama, možda će nekoga inspirisati da napiše svoju :)
Ovo je ono čega se sjećam a šta može da se uvrsti u obilježavanje ove godine.

- prva predstava u toku akademije (R.U.R.)
- Mama došla u Sarajevo ♥
- prepoznaju me ljudi u Sarajevu sa YouTube-a! 
- Lulu trudna, postala sam baba 
- Prvi ispit iz glume
- Dernek povodom završavanja ispita! Ostali do 10 ujutru.
- Najgore putovanje ikad sa tri mačke u autobusu (morala sam ovo iako nije lijepo)
- Počele svirke, počelo ljeto! 
- Sarajevo Film Festival, Robert De Niro i crveni tepih
- Jovana i ja i tekile i Karampana
- Hladno Pivo, Dom Mladih
- CANON 750D!
- Doručak, ljubav, buđenja
- Ajna na moru
- Plaža, lubenica, wc ne gine 30x dnevno
- Cetinje, Barbara
- Ručak u Herceg Novom
- Luli opet trudna
- Mnooogo svirki i šećerne vune
- Prelazak u novi stan
- MESS
- CATFISH po cijeli dan
- iznenađenjeee, Bejbi
- Mostar Film Festival, ljubav, sreća
- postala tetka malom Petru! ♥
- prestala s grickanjem noktiju

Eto ukratko čega se mogu sjetiti ovako hronološki.. Lijepa je to godina bila pa ću se do sjutra potruditi da i taj poslednji dan 2016. učinim lijepim samoj sebi da ne bi bilo kao što sam gore navela, tužno.

Oči mi se sklapaju a ova lista mi je zaista dala nadu za lijepim, vedrim i slobodnim.
Sjutra pišem novi post koji će biti malo smisleniji :)

Ma koga briga, ne plaćaju me za ovo pa mogu da pišem šta me volja :P

Laku noć !

Lee Dee


No comments:

Post a Comment

sta mislis? :)

Post Ads (Documentation Required)

Author Info (Documentation Required)