April 2, 2015

Mama (ne)pije sok od sipka?

Ijaaaooo, sjetih se jednog nemilog dogadjaja kad smo bili mali :)) Jednog, veoma bolesnog dogadjaja hahaha.
Naime, cesto smo kao manji organizovali turnire tenisa u nasem dvoristu. Pozivali bi cijelo selo da se prikljuci jer smo imali tonu reketa i loptica, i veliko dvoriste (sljaka haha). Tu bi "tukli" po cijeli dan, neumorno. Isto tako i badminton.
Oblacili bi bijele sortseve, bijele majice i kackete kroz koje bi djevojcice provukle rep (ja) hahah. Svaki servis bih dopunila onim obaveznim AAAAAAAAAAAAAAA! hahahaha, kao da bacam na kraj svijeta. Obozavala sam taj period i bila sam dosta dobra u tome :)
Ne mogu se sjetiti koja je to godina bila ali je moj brat bio dosta mali(dovoljno mali da place kad padne, a fala Bogu, padao je kao srecan). Sestra je lomila rekete kad god izgubi. Svi smo bili u tome kao  da se stvarno radi o nekom Wimbldonu :)
Jednog dana, moj mali bratic smotani, padne i razvali koljena. Tu je bilo krvi na litre. Odma' plac, dozivanje mame, prekida se turnir, donosimo peskire, frka, trka.. Mama ga unosi u kucu i pocinje da cisti njegova krvava koljena hahahha. Nije smijesno ali hahahah kakvo sam govno.
Cisti ona i onaj peskir cijedi u casu! Ni dan danas mi nije jasno ZASTO u CASU. Napuni se casa posle 2 minuta bukvalno koliko je tu krvi bilo.
To je bilo vrijeme sipaka, i soka od sipka koji je moja mama pravila svake godine, i zatrazi ona u jednom momentu taj sok. Odem ja da joj napravim ali..
kad sam se vratila sa casom u ruci ona je vec nagnula ONU CASU o kojoj sam malo prije pricala, i kad je vec iskapila po' case, ukapira da to nije SOK OD SIPKA.
Eh, mama..

Znam da je odvratna prica ali je se sjetim kad god pijem sok od sipka hahahah :) Posle toga joj nije padalo na pamet vise da cijedi krv u casu. Hahahah

Odlicna prica za ovako lijep dan. Necu vise hahaha.
Ukoliko niste vidjeli, pocela sam konacno sa vlogom, i epizoda #1 je online! Za sledeci put nastavljam pricu sa ovog bloga- post: Famelja♥ ali sada u video formatu, bice zanimljivih prica, jer smo, fala Bogu, uvijek imali dobre igrice ! :)

Epizodu #1 mozete pogledati ovdje ukoliko vas zanima moja preporuka knjiga za mjesec april. :)


Lee Dee

Post Ads (Documentation Required)

Author Info (Documentation Required)