August 17, 2014

BIJELI BRK opet napada!

Ne znam da li je neko od vas imao slicna iskustva, ali ja sam sigurna da imam STALKER-a!

Ako ovo citate, ziva sam dok ovo kucam i sve je okej.. :P
Salu na stranu, vec duzi vremenski period srecem tog momka-covjeka gdje god da izadjem.Sve je pocelo prosle godine na pocetku ljeta kad smo imali svirku u El Mundo-u, i tu mi je ostavio poruku na papiru sa brojem telefona i kao, da mu se javim, on bi to volio. Naravno, nisam se nikad javila ali to njega nije sprijecilo da nas prati po svirkama i da prodje pored mene kad god me vidi, onako slucajno, cisto da znam da je tu i da se, pardon, userem. I uspjelo mu je svaki put pa bih pobjegla glavom bez obzira.
Bila je jedna situacija kad sam sa drugom setala po Budvi, i naisli smo na neko preslatko bijelo kuce i njegovog vlasnika, medjutim, ja nisam obratila paznju na vlasnika vec sam odmah skocila da mazim psa.

Sranje.

Kad sam polako podigla pogled da upitam kako se pas zove, onaj osmjeh me je zatekao totalno nespremnu. On sav u bijelom, i ofarbao kosu i bradu u bijelo! ALOOO. Ja sam samo brzo ustala i otisla brze od svjetlosti. Taj osjecaj nikad necu zaboraviti. A on ono kao, e.. to sam ja, da.. Propraceno nekim jezivim osmjehom.

I tako mi se hiljadu puta desavalo da ga sretnem, i uvijek je sa drugom bojom kose. Ima uvijenu kosu i veliku bradu. I naocare (karakteristicno za pedofile, po mom misljenju haha). Uglavnom je obucen u bijelo, kao i nocas u Kotoru kad sam ga vidjela. To jest, on je mene prvo i opet je prosao blizu da bih ga zapazila, i opet me gledao pravo u oci, i opet mi se nasmijao. To moze znaciti samo da je tu s namjerom!
Ne znam, mozda ce neko reci, umisljas da se sve vrti oko tebe, i ja se nadam da je tako i da stvarno umisljam gluposti ali stvarno prelazi granice. Obije noci na Sea Dance-u sam ga vidjela kako me gleda. PORED ONOLIKO LJUDI JA NJEGA VIDJELA. To ne moze biti slucajno.
Pokusacu da ga slikam jednom i da objavim i da vidim zna li ga neko i o cemu se radi haha.

Neko imao slicno iskustvo pa da mi kaze kako da iskuliram ovo?

Ne znam sta bih vise dodala, osim, ako mi se nesto nekad desi, posaljite ovaj Post policiji, i u mom dnevniku je cjeduljica sa njegovim brojem telefona, pa od toga neka pocnu! :))
(Ne salim se)

Lee Dee

No comments:

Post a Comment

sta mislis? :)

Post Ads (Documentation Required)

Author Info (Documentation Required)